Gaskó István

Segélyezés és rehabilitációs munkakörök

2015. június 25. - FSZDL

Rehabilitációs munkakörök? Igen! A VDSzSz nyomására már március 18-án bejelentette a munkáltató, hogy megkezdődik a helyzet rendezése, melynek nyomán munkahelyeket biztosíthat a nem munkaképtelen, de addigi munkakörük betöltésére már alkalmatlan munkavállalóknak. A VDSzSz nem mellesleg a LIGA Szakszervezetek szakértői által elkészített szakmai anyagot adaptálta.

A Szabad Vasutas idei harmadik számában volt olvasható az is, hogy „A VASZ március 16-i elnökségi ülésén megcsörrent a telefon és a minisztériumból a vonal másik végén közölték Gaskó Istvánnal, a VASZ és a VDSzSz elnökével, hogy rendben van az ügy, amiért oly hosszú időn át nem egy tárgyalást kellett folytatni, és joggal borzolta a kedélyeket.

Míg a legtöbb köztulajdonban álló cégnél továbbra is csak a bruttó értéket lehet felhasználni, a vasutasoknál elértük, hogy a VBKJ összege nettó 200.000 forint legyen. Hát többek között ezek történtek a VDSzSz érdekvédelmi munkája során mostanában. 

vbkj_netto_200e.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gaskoistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr277572434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása