Gaskó István

Nyílt meghívó elnökjelölti vitára

2015. július 03. - FSZDL

gi_hz_vita_meghivo.jpgTisztelt elnökjelölt társam!

Még egy hét van hátra a küldöttgyűlésig, és még nem volt alkalmunk a nyilvánosság előtt a Szervezet jövőjét érintő kérdéseket megvitatni.

Ezúton szeretnélek nyilvánosan meghívni egy vitára, mely helyszínének és időpontjának megjelölését rád bízom. Miután az Alapszabály úgy módosult, hogy a kisebb szervezetek szavazata is ugyanannyit ér, ezért nagyon fontos, hogy minden egyes küldött tisztában legyen döntésének súlyával, következményével. Ez egyúttal a leendő elnök személyének is nagyobb legitimációt biztosítana.

A vita a küldöttek előtt azért is szükségszerű és elkerülhetetlen, mert olyan vádakkal illettetek a kampányban, amelyekre úgy tisztességes, ha a jelenlétedben és előttük válaszolok.

Mint kampányodból is kiderült, a július 9-i küldöttgyűlésen a küldöttek nem csak az elnök személyéről fognak szavazni, hanem egyúttal arról is, hogy a VDSzSz Szolidaritás folytatja-e az elmúlt 25 évben megszokott sikersztorit, vagy eddig ismeretlen es bizonytalan, új útra lép.

Bízva abban, hogy a demokratikus választás alapelveinek fontosságával Te is egyetértesz, várom válaszod a vita helyszínét es időpontját illetően!

Budapest, 2015. július 2.

Üdvözlettel:

Gaskó István
elnökjelölt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaskoistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr767593364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása