Gaskó István

"Szirénhangok hallatszanak a VDSzSz-ben"

2015. június 21. - FSZDL

Kovács Géza kiskunhalasi és Dávid Károly békéscsabai tagunk videóüzenetben reagál a VDSzSz-ben történtekre, és tesz fel néhány igen aktuális kérdést. Például arról, hogy miként lehet egyetlen embert felelőssé tenni az elmúlt évek döntéseiért úgy, hogy a jelenlegi hangoskodók maguk is több mint egy évtizede vezető tisztségviselők, döntéshozók, és egészen a legutóbbi kongresszus végéig támogatták ezeket a döntéseket. 

Dávid Károly, VDSzSz, Békéscsaba (1)
Üdültetés, segélyezés a VDSZSz-ben? Tagi kölcsön a Ligának? Hibás döntések a VDSzSz-ben? Meg kell újítani a szervezetet? És mindezt épp azok mondják, akik maguk is vezető tisztségviselők voltak eddig is, és mindent maguk is megszavaztak, támogattak eddig?

Kovács Géza, VDSzSz, Kiskunhalas
"Remélem, hogy mindazok, akik ma szirén hanggal próbálják elcsábítani a VDSzSz tagságát egy másik irányba, megértik, hogy felelőtlen ígérgetéssel nem szabad zátonyra vinni a VDSzSz hajóját." 

Dávid Károly, VDSzSz, Békéscsaba (2)
Tényleg egy olyan ember képviselje a vasutasok érdekeit a munkáltatóval szemben, aki még saját szervezete elnökének sem mer/tud nemet mondani? Aki mindezek mellett bérfejlesztésnek hívja az alapbéresítést?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaskoistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr447562560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása